glad

Idag är jag glad för att jag inte längre känner behov av ”små glädjeämnen-inlägg”!

Ett tag var livet tungt och jag behövde stanna upp och lista positiva saker med dagen för att förtydliga för mig själv och påminna mig om allt jag har att vara glad och tacksam över. Idag har jag lättare att se ljuset och glädjen. Härligt!

glad

Idag är jag glad för allt möjligt. Glad för små konflikter som är lätta att lösa. Glad för min familj. Glad för allt som är så bra i mitt liv just nu.
Jag har haft några tuffa veckor då jag var glad över att jag kunde hålla mig flytande, men det är också en viktig glädje. När familjen funkar, när man har ordning på rutinerna, när man är i fas på de flesta plan, då klarar man av en mer hektisk period. Jag har lärt mig mycket om mig själv de senaste veckorna. -Jag har mycket att vara glad och tacksam för.

glad

Idag är jag glad för att jag är så fantastiskt bra på att få struktur på en kaotisk tillvaro och få saker gjorda. Hm, ingen självdistans här inte… Idag vill jag verkligen glädjas åt det som jag gjort istället för att grämas över det jag inte hunnit.

glad

Idag är jag glad över en händelserik helg. Jag är glad över att jag fått mycket gjort. Jag är glad över att barnen haft en kul helg, Jag är glad över att Tindras barnkalas blev så lyckat. Jaa, jag är GLAD helt enkelt.

Jag är dessutom glad över att jag varken hinner eller kommer ihåg att blogga varje kväll eftersom det innebär att jag har roligare saker för mig. 😉

Den kommande veckan blir hm… hektisk, precis som denna, men någon liten egen stund borde jag ju kunna hitta, någonstans. Och med detta fantastiska väder borde LO-fotandet gå både snabbt och smidigt. Jag har ju massor att visa!!!

glad

Idag är jag glad för att jag köpte (och planterade!) över 100 krokuslökar i höstas. Nu tittar de upp i rabatten och det är ju bara för ljuvligt!

Tidigare har jag köpt vanliga småpåsar men hälften av lökarna sprätter grannkatterna upp när de använder rabatten som toalett så det har liksom aldrig blivit något blomsterhav att tala om. I höstas köpte jag några storpack istället och det gav lite bättre resultat!  I höst ska jag komplettera med fler snödroppar också.

glad

Idag är jag glad över att efter 11 timmar på jobbet komma hem och fortfarande ha ork att ta hand om smutstvätt och brödsmulor.

Det är härligt med VÅR! Trots en riktigt tung dag med först vanligt arbete, sedan pappersarbete och så dessutom tre timmars möte i ett varmt och syrefattigt rum, så var jag inte helt slut när jag kom hem. Nu är tvätt, disk, smulor och andra ”spår” omhändertagna, barnens kläder är framlagda och väskorna är packade, matsedel och inköpslista inför veckohandlingen är skrivna… Ja, allt är faktiskt i ordning inför imorgon. Tack solen!

Imorgon väntar ännu en lång dag så scrapbloggar gör jag… en annan dag!

glad

Idag är jag glad över att arbetet med Tindras rum går framåt.
Klart?
Absolut inte. Men det går åtminstone framåt.

Jag är också glad över att jag har ett kul jobb som jag trivs med och härliga kollegor som jag mår bra av att träffa. Imorgon jobbar jag 11 timmar och då är det en fördel om man trivs.

Nu är det läggdags. Det blev inga LOs bloggade idag heller, jag har fixat med tusen andra saker så jag är nöjd med dagens arbete ändå!

glad

Idag är jag glad för en produktiv dag fylld av både arbete och nöje. Det är härligt när man får sådär fantastiskt mycket gjort samtidigt som man hinner ta det lugnt och göra roliga saker. Också.

glad

Idag är jag glad över att Tindra var nöjd med sin stora dag. Är barnen glada så är mamman glad. Typ. Hon fick till och med följa med och hämta pizzan ikväll. Stort äventyr.

Jag är också glad för att jag äntligen börjar bli frisk.

Slutligen är jag glad över den senaste veckan även om det är aptrist att vara sjuk. Jag har haft så mycket ”tyst tid” och verkligen haft möjlighet att tänka och fundera på djupet. Ibland behöver hjärnan tid och det har den fått. 🙂  Med mig har jag både insikter, beslut och strategier som jag tror kommer att underlätta och förbättra vardagen och livet både i stort och i smått. (Som: Var ska alla inlines/skate-skydd förvaras? *fniss*)