finns kvar

Jag finns kvar. Gör ni? Det är lite snålt mellan inläggen så jag gissar att jag tappat er…

Semestern är slut, Tindra är tillbaka på sin älskade förskola, Isak har börjat på fritids (f-klassen börjar på onsdag) och själv har jag börjat på min nya/gamla arbetsplats. Sommaren var skön, rolig och händelserik men nu känns det bra att vara tillbaka i vardagen igen, nyfiken, förväntansfull och med laddade batterier. Jag ser fram emot en spännande hösttermin.

Imorgon ska jag försöka fota av layouterna som ligger och väntar.

1 svar på ”finns kvar

  1. Skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Jag läser än, har ju feedat dig så jag har allt koll på när du skriver! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.