bortglömd

Idag har jag redigerat LO-bilder, så nu borde jag få lite mera fart här inne! Jag hittade också gamla bilder som jag TROR att jag inte visat tidigare. Den här söta ”exploding boxen” till exempel. Har jag visat den så får ni se den som en favorit i repris, för en favorit är den både hos mig som gillade att göra den och hos barnen som älskar att öppna den. Modellen är ju ingen nyhet i scrapvärlden precis, det är fyra-fem år sedan jag såg en liknande första gången men det har inte blivit av att jag själv gjort någon förrän på en av AnnaMarias suveräna kurser i våras.

Skenet bedrar. Vad som ser ut som en vanlig liten ask förvandlas till ett hav av fjärilar när man lyfter på locket.

1 svar på ”bortglömd

  1. Pingback: MiaKvack » Blog Archive » mulet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.