busunge

För några veckor sedan (eh, ganska många veckor tror jag bestämt) var jag inne i ett riktigt scrapstim, jag skapade varje kväll och framför allt avverkade jag spillpapper och halvtrista foton som blivit liggande. Ibland är det skönt att fokusera på det som egentligen är scrapbookingens kärna istället för att ägna sig åt välpolerad yta. Att samla foton och berätta en historia utan att lägga ner timmar på pappersval, chalkande och småpill. Det är då sådana här sidor blir till. Sju foton, tre pappersbitar och tjugo minuter senare är sidan färdig att landa i ett album. Jag skulle inte vilja scrappa på det sättet jämt, jag älskar att lägga timmar på småpillet, men som omväxling är det skönt.

Hur Isak photoshoppade bilden ser du HÄR.

1 svar på ”busunge

  1. Hej Isak. Vad duktig du är som kan göra så att det blir så många roliga kort på dig samtidigt. Det måste du visa mig någon gång.
    Kristina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.