bortglömd

Jag vet inte riktigt vad som hände men jag visade två av DT-sidorna jag bloggat hos STELLAS men glömde bort de andra två… Jag skickar upp denna lite snabbt innan jag åker till jobbet. (jag börjar 6.30 idag)

HÄR kan du läsa lite mer om sidan. Något jag är otroligt nöjd med irl men som knappt syns på bild är organzan som jag veckat under de dubbla lace-kanterna, det blev sååå snyggt! Jag gillar också de små elektriska motstånden som fick bli till hjärtan, och plexi-kvadraterna som blev sååå fina med mönstrat papper bakom sig… *fniss*och de återvunna förpackningarna och den utskurna textrutan och wellbokstäverna… JA jag gillar den här sidan! 😉

Imorgon ska jag på DT-träff på stellas men jag ska försöka komma ihåg att skicka upp den sista LOn innan jag åker.

1 svar på ”bortglömd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.