TPC Studio Grandmas Attic

Mitt senaste DT kit var fyllt av fantastiska papper från TPC Studios serie Grandmas Attic. Papper som verkligen ser ut att vara hämtade från farmors vindsförråd! Den första sidan jag skapade fick bli en hyllningssida till fyraåringens fantastiska gudmor Hannah.

Jag klippte ett hjärta på frihand, chalkade och sydde sedan fast brun bomullsspets runt kanterna. Detta fick sedan bli basen för både foto, rubrik och dekorationer. I överkanten på fotot syns ett enkelt gem som pyntats med en pebble från Prima.

En dekorationsö av vita och cremefärgade blommor, gröna blad och pärlslingor.

De bruna wellpapp-bokstäverna från Jillibean Soup är jättesnygga som de är men som variation kan man blinga dem lite med tex. glimmer mist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.