TPC Studio Grandma’s Attic del 2

När jag rotade i fotolådan hittade jag ett gammalt och bortglömt men så älskat foto av den fantastiske maken. Rubriken satt i huvudet redan innan jag valt papper. ”Du är en del av mig. Utan dig är jag inte hel.” Rivna kanter, sömmar och lite bokstäver. Så mycket mer behövdes inte.

Måttbandet i fotografiets högerkant är ett klistermärke från ett av Tim Holtz fantastiska häften, därifrån kommer även flera av ”lapparna” vänster om rubriken.

Även denna gång fick jillibean-bokstäverna ett glittrigare utseende. Den här gången inkade jag dem först med en guldfärgad stämpeldyna, sedan duttade jag lite brunt glitterlim i kanterna och smetade ut ojämnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.