i egna tankar

Ännu en obloggad sida från Örebroscrappen, jag tror att den kom tvåa i ”Valfri LO” men jag minns inte riktigt…

Till den här sidan har jag använt en hel massa gamla snuttar och överblivna rester, sådant som hamnat längst ner i lådan och blivit bortglömt. Resultatet blev inte så tokigt ändå. *ler* Jag tycker verkligen om kombinationen av brunt, creme och ljusblått.

Jag älskar det lite disiga fotot av den funderande sonen.

En fransk lilja och en urtavla fick bli ett litet cluster.

Jag älskar de här snöflingorna av filt (Apidae, nästan det enda jag minns tillverkaren av)

Kombinationen tyll, filt, metall och pärla är frostigt vacker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.