efterlängtad

Morgondagen är efterlängtad. Åtminstone av sexåringen som är sååå leksugen. För mig känns det mest tomt, att det efterlängtade jullovet då vi skulle hinna massor (lek, fix, pyssel…) redan är över. Själv har jag mest varit sjuk. Först hostade jag halvt ihjäl mig, sedan har jag haft så förskräckligt ont i bröstkorgen och ryggen (av hostandet) och därför sovit så dåligt att jag varken orkat med särskilt mycket lek, fix eller pyssel…

Imorgon är det i alla fall meningen att jag ska till jobbet och vi får väl hoppas att det går vägen.

Jag har funderat ganska mycket på skapande i allmänhet och bloggande i synnerhet och ja… vi får väl se hur det blir med bloggen. Av kommentarerna att döma har jag inte särskilt många besökare kvar efter min bloggpaus och det mesta som jag lägger upp är DT-material och för många kanske det ändå bara blir dubbelt?

Jag funderar lite till.

1 svar på ”efterlängtad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.