scraphörnan

Idag ska ni få se min scraphörna. Jag gav helt enkelt upp och snabbfotade en morgon innan jag stack iväg till jobbet.

När barnen var mindre ville jag ha scrapsakerna undanstoppade och i säkert förvar, långt ifrån klåfingriga barnhänder. Helst i låsta skåp. Nu är barnen så stora att de (nästan) kan låta mina saker vara ifred men jag har insett att jag mår bäst av att ha rena ytor utan en massa saker framme. Därför hittar ni varken kryddhyllor, tavellister eller metallbyglar med krokar i min scraphörna. Verktyg och dekorationer ligger i lådor och skåp, sorterade och lätt tillgängliga. Som ni såg i gårdagens inlägg har vårt arbetsrum oregelbunden form då det är ett större rum som delats av i två mindre. Mitt skrivbord står vid fönstret och rakt bakom mig har jag ett stort förvaringsskåp.

Under skrivbordet har jag en hurts med diverse pennor, stansar och andra verktyg, samt dekorationer i sortimentsaskar. Förutom papperskorgen har jag även två flätade korgar för plast- och pappersåtervinning.

Ovanför skrivbordet har jag en hylla där jag förvarar vissa saker jag vill ha lättillgängliga. Zippåsar och förrådet av extra limprodukter ligger i pappkartonger. I den ena zinklådan har jag små kort-kit, material jag plockat ihop och sorterat i cd-fickor inför kommande kortskapande, i den andra zinklådan ligger de produkter jag använder varje gång jag skapar, lätt att lyfta ner och ha hela lådan tillgänglig.

Innehållet i zinklådan.

Ovanpå skrivbordet har jag en vacker våningskorg där jag förvarar de chalkdynor och dekorationer jag använder väldigt ofta, här kan även nyinköp hamna, eller saker jag tenderar att glömma bort. Här finns också en charmig gammal skål som rymmer lösa småsaker som väntar på att användas. På väggen hänger två fina metallådor som just nu rymmer sysaker respektive viktiga lappar men innehållet ändras efter behoven.

Bakom mitt skrivbord står skåpet Effektiv från IKEA. Här ryms kontorsmaterial och i stort sett allt mitt scrapmaterial. Insidan får ni se en annan gång. Ovanpå skåpet står en ful lampa som jag vill byta ut till en mer passande, och diverse olika småsaker.

På det här tårtfatet har några olika saker bara råkat hamna. Askar jag gjort och som inte fått ett nytt hem ännu, udda skedar som förmodligen hamnar på dopkort så småningom…

Den här korgen väntar på nya ägare. Så snart hela familjen är friska så ska vi gå på finvisit. Innehållet i minialbumet visar jag en annan gång.

1 svar på ”scraphörnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.