glädje

Just nu har jag så många glädjor, jag vänder näsan mot solen och går med lätta steg.

Vi har just haft en makalöst härlig påsk med många lediga dagar, underbart väder, arbete i trädgården, utflykter, besök och grillkvällar. Jag har scrappat en del, och faktiskt fotat och redigerat lite utav det också, så snart kanske ni kan få se bildbevis. Dessutom har jag haft alla mina utvecklingssamtal för den här terminen och det är nog personligt rekord. Nu kan jag fokusera på annat resten utav terminen. Avslut när det gäller de barn som går vidare till förskoleklass, dokumentation, organisation och arbete som blivit liggande. Jag tänkte ta en kväll i nästa vecka och arbeta undan så mycket jag bara kan och förhoppningsvis vara färdig med det mesta innan vi åker till Cypern. Efter resan vill jag börja med förberedelserna inför nästa läsår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.