rocket age

Mitt senaste DT-paket innehöll läckra papper från OAs serie Rocket Age. Först tänkte jag att ”åh, det blir ju perfekt för mig som har en sjuåring med rymddille” men när jag väl börjat skapa så insåg jag att dessa papper är så flexibla och passar så bra till allt möjligt. Inte alls bara rymdsidor. Många papperstillverkare gör ju så, att de har några front-mönster som tydligt förmedlar budskapet/temat och några komplement-mönster som hjälper till att lyfta de kraftiga mönstren eller kan användas ensamma för en neutralare look.

Idag visar jag dock en presentask på rymdtema, fylld med tuggumin som även de för tankarna till barndomen.

I skåpet hittade jag en gammal ask som jag klädde med pappret. På locket använde jag framsidan och till själva asken använde jag baksidan av samma papper. Jag sprayade med mist och skvätte svart akrylfärg på locket innan jag dekorerade med satinband, klistermärken och knappar. Avslutningsvis duttade jag med stickles här och där.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.