rocket age 3

Det här pappret är om möjligt ännu mer oemotståndligt än det blå jag visade i söndags. Och visst passar det bra till de gamla bilderna på mina små stjärnor?


För lite mer liv i sidan skar jag ut ett hål efter ett glas och stansade ett mindre med en cirkelstans. På cardstocken bakom gnuggade jag fast rester av diverse gamla rub ons-alfabet, en härlig blandning av olika typsnitt.

Stjärnknapparna var egentligen grå och blå så jag färgade dem med distresser och stickles för att de skulle sticka ut lite mer.
 
Slarviga symaskinssömmar fick förstärka intrycket. Jag körde vit cardstock i min spiralbindningsmaskin för att få ”anteckningsblock” att använda på sidan. Blandningen av kugghjul, stjärnor och bling passar till temat.

 

1 svar på ”rocket age 3

  1. Å, det är så fint!! Jag gillar din vanliga stil, men det är väldigt kul att se dig göra något annorlunda också, lika snyggt.
    Du, en fråga: vad är det for en spiralbindningsmaskin du har, som gör runda hål? Och var köpte du den?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.