rocket age 5

Det här cremefärgade pappret med mönster i rött och turkost är ju bara hur sött som helst! Passar min lilla stjärnöga tycker jag. 🙂

När jag använder mönstrat papper som bakgrund skapar jag gärna ett ”hem” åt fotografiet med färg eller papper, för att markera fotografiet och ge det lite ”tyngd”. Här använde jag akrylfärg, olika mister, stämplar, papper, sömmar och stickles. De mjuka färgerna fick sällskap av svart som kontrastfärg.

En vanlig adresslapp färgades med mist och distresser för att passa de mönstrade pappren, och de svarta blommorna fick sällskap av sömmar, skvätt och halvpärlor i samma färg.

 

Jag mistade två olika cirkelmönster i olika färger ovanpå varandra, det ger sidan lite djup. Blommorna blingades med lite stickles.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.