slutförande

För ett tag sedan funderade jag lite över att påbörja respektive avsluta saker HÄR. Det gick en tid, projekten fick vila och NU, nu är jag inne i avslutningsfasen. Sida efter sida slutförs i en rasande fart.

Det är fantastisk matematik tycker jag. En vanlig LO tar 1-2 kvällar att slutföra,  men jag kan påbörja fyra sidor på en kväll, vänta några veckor och sedan avsluta alla fyra en annan kväll. Det innebär att varje sida bara tar en halv kväll sammanlagt. Hur går det till? Hur kan man spara tid genom att arbeta irrationellt, plocka fram och städa undan, tappa fokus, glömma bort vad man håller på med och sedan börja om på ett nytt spår??? Jag förstår inte. Att arbeta effektivt och fokuserat med en sak i taget borde ge bättre resultat… Nej, jag förstår verkligen inte!

Hur som helst så är det tillfredsställande när traven med färdiga alster växer. Det är härligt att påbörja saker men ännu härligare att slutföra dem! …och jag har lärt mig någonting om mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.