funderingar

Jag börjar bli sugen igen.

Sugen på att blogga, sugen på att skriva, sugen på… ja framför allt sugen på att scrappa.
Det har ju varit lite si och så med kreativiteten det sista halvåret. Jag har inte skapat så mycket över huvud taget men framför allt har jag inte scrappat. Den senaste månaden har jag redigerat ett par hundra bilder som ska skickas till Crimson och jag längtar efter att ha massor av nya bilder att arbeta med. Vi får se hur det blir med bloggandet, om det blir några inlägg och om jag har några läsare kvar att skriva för.

Men jag börjar bli sugen!

1 svar på ”funderingar

  1. Hej.
    Vad roligt att se dig tillbaka igen. Har saknat dina alster som du scrappar. Så jag ser fram emot att få se det du gjort.
    Kramar från Västerås….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.