ovanligt

Igår gjorde jag någonting ovanligt.

Efter att ha städat, tvättat, plockat, handlat mat mm. mm. nästan hela dagen kände jag att jag var riktigt trött, sur och irriterad. (mamma-monstret på ingång) För att rädda lördagskvällen satte jag mig i scraphörnan medan David lagade kvällsmaten. Jag hade ingen egentlig plan (mer än att vara ifred) men hittade fem klädetiketter med fina motiv som jag sparat för att göra tags till alla stundande barnkalas. Någon gång. En annan dag. Eller… varför inte nu på en gång?
Vips så hade fem snygga tags tagit form. Femton minuters skapartid, med nyfikna barn omkring mig, var tydligen allt som behövdes för att få bort huvudvärk, trötthet och monsterfasoner. Lördagkvällen var räddad!

Efter melodifestivalen gjorde jag någonting ännu mer ovanligt. Jag scrappade igen. Så sent! Och fick någonting gjort!!! Två kort till två personer som är viktigare för mig än de vet om. De ska levereras på tisdag. Bara för att de inte förväntar sig att få något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.