scrapsug 826:-

Live love & create-tavlan är inte riktigt färdig. Den väntar på två gamla trådrullar som finns i syskrinet på jobbet och som jag tänkte byta till mig mot något annat. Jag har dock inte jobbat på hela veckan eftersom jag vabbat, så tavlan sitter här och ser ledsen ut. Och jag med.

Om någon undrar var man kan köpa scrapsug och vad det kostar så kommer svaret här:

På Crimson. 826:- kostar det och landar i brevlådan i form av foton. 312 vanliga foton och 46 större.
Jösses vilka bilder!!! Nu var ju kanske inte detta enbart Crimsons förtjänst… Både David och jag har ju vår del i form av foto och redigering, men de 46 extra bra bilderna som jag lagt ner extra mycket energi på och sedan förstorat… Ja, jag blev alldeles tagen.
Och nu kliar det VERKLIGEN i fingrarna efter att få scrappa!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.