glad

Idag är jag glad över att Tindra var nöjd med sin stora dag. Är barnen glada så är mamman glad. Typ. Hon fick till och med följa med och hämta pizzan ikväll. Stort äventyr.

Jag är också glad för att jag äntligen börjar bli frisk.

Slutligen är jag glad över den senaste veckan även om det är aptrist att vara sjuk. Jag har haft så mycket ”tyst tid” och verkligen haft möjlighet att tänka och fundera på djupet. Ibland behöver hjärnan tid och det har den fått. 🙂  Med mig har jag både insikter, beslut och strategier som jag tror kommer att underlätta och förbättra vardagen och livet både i stort och i smått. (Som: Var ska alla inlines/skate-skydd förvaras? *fniss*)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.