uppdatering

Ja, bristen på uppdateringar tyder på en galet hektisk vecka. Jag har haft massor att göra både hemma och på jobbet vilket har inneburit att jag först gjort min arbetsdag som pedagog, därefter gjort min arbetsdag som mamma och slutligen varit pedagog ytterligare några timmar när barnen somnat. Om man ”arbetar” 16-17 timmar/dygn så hinner man varken läsa mail eller blogga, så enkelt är det.

Igår slutade jag dock tidigt, hämtade barnen och åkte till leksaksaffären där Tindra bytte två dubbletter från barnkalaset mot en högljudd batteridriven katt. Jippi. Därefter åkte vi hem och småfixade lite innan kusinerna med föräldrar anlände för ett försenat födelsedagsfirande. Att ha gäster en fredag eftermiddag/kväll är oerhört skönt, prestigelöst och avslappnat. När alla är trötta efter veckan ställs inga högre krav på vare sig matlagning eller underhållning… Bara lite fredagsmys och fredagsmums helt enkelt.

Idag är David och barnen på badhuset och jag är hemma för att fixa och röja. Jag följer sällan med till badet, det är helt enkelt en ”pappa-grej”. När man är så frusen som jag är så är badhuset bara en ”lång plåga” och jag tillför ingenting heller eftersom jag inte gillar vattenlekar… Jag är helt enkelt mest ivägen och gör större nytta hemma. Tycker alla.

Nu ska jag ta tag i dagens långa lista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.