live love & create

Tavlan har varit färdig ett tag, men nu äntligen har jag tagit tag i fotandet… Jag är verkligen jättenöjd med den. Av flera anledningar:

Jag gillar färgerna, stilen och dekorationerna. Jag har fått användning för en gammal trälåda jag inte ville slänga. Jag gillar att många av detaljerna (trådrullar, sked etc) inte sitter fast utan går att byta ut efter humör. Men framför allt gillar jag budskapet. Live Love & Create 365 days.

Jag vill verkligen påminna mig själv om att ta vara på alla dessa dagar som kommer och går.
Att LEVA: – att minnas gårdagen, drömma om morgondagen men leva idag. Att vara närvarande på alla plan.
Att ÄLSKA: – att inte glömma bort att uppskatta alla fantastiska människor som finns i min närhet. Att vara tacksam för det jag har istället för att sakna det jag inte har.
Att SKAPA: – att vara kreativ på olika sätt, både på jobbet och hemma. Skapande behöver inte handla om att pyssla, det kan lika gärna vara att så frön, hitta på en ny maträtt eller att förnya sina pedagogiska idéer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.