lekparken

Jag tycker det är skönt när skapandeprocessen är enkel och självklar, när sidorna bara blir till utan allt för långa omvägar. Den här sidan gjorde jag till SWE Scrapbooks skissutmaning v. 15 och det som tog längst tid var helt klart torktiden. Det ljusa pappret från Primas Madeleine Collection fick rejält med mist och splashar och kompletterades sedan med blommor och bortglömda swirls. Jag gillar den kriskpiga känslan lika mycket som den stora mängden luft och ren yta.

1 svar på ”lekparken

  1. Hej! Ville bara säga att jag ”fulfixat” det där med touch-enheter på http://www.scraplagret.se. Klickar man på ”Information” eller ”Underhållning” i menyn kommer man till en ny sida med alla länkar. Jag ska bygga om menysystemet någon dag, men det här får duga så länge 🙂

    Meddela gärna om det fungerar på iPhone! Det fungerar utmärkt på Android i alla fall.

    Fint scrappat förresten! 🙂 /Johan, webmaster Scraplagret.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.