ny bild

Plötsligt, fem minuter före läggdags så fick jag ett akut behov av en ny header… Eller egentligen har jag velat ha en i över ett år men varken vetat vad jag ville ha eller hur jag skulle bära mig åt för att få den PERFEKTA bilden… och istället inte gjort någonting alls.

Ikväll bestämde jag mig för att lägga fem minuter och se vad jag kunde åstadkomma med några förminskade foton som låg i bloggmappen. Kanske blev det användbart, kanske inte.  Men jag ville testa.
När David skulle visa mig hur man bytte ut bilden visade det sig att jag behövde byta ut hela temat så nu ser sidan inte riktigt klok ut men jag tror det får vara så här i ett par veckor tills jag gör en ny bild med rätt mått och bättre foton. Inte fem minuter före läggdags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.