liten uppdatering

Det är ett par veckor sedan jag skrev något men sjukdomarna har avlöst varandra i 14 dagar. Mest är det jag själv som har varit sjuk men nu har jag fått penicillin så förhoppningsvis är jag snart piggare. Funderingar och allmänt gnäll skriver jag ju HEMMA HOS OSS så dit kan den nyfikne klicka sig vidare för att läsa om vårt vardagsliv eller se ursöta filmklipp på barnen som vi råkade hitta i arkivet. Filmerna alltså, inte barnen.

Jag har pysslat ganska mycket den senaste veckan. Det är ungefär vad jag har orkat. En miljon tändsticksaskar har det blivit och lite annat också. Några saker är hemlisar och presenter men det mesta kan jag visa. Så snart jag har fotat.
Nätshoppat har jag gjort en del också, så jag är nästan färdig med julklapparna. Det är skönt att vara ute i god tid med NÅGOT när man ligger efter med det mesta.

Minns ni kransen med torkade höstlöv? Den sjunger verkligen på sista versen, inte på grund av att löven blev för ömtåliga (eller jo kanske) utan för att SKATORNA tror att kransen är antingen mat eller en fiende. De flyger upp på verandan, landar på kransen och hackar så mycket de kan. Om jag orkar imorgon så ska jag plocka bort lövresterna och limma dit någonting annat. Snöflingor av filt kanske, det blir nog fint och lagom juligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.