massor

Jag brukar dekorera tändsticksaskar och sälja till jul. Varje år gör jag så många jag hinner/orkar/har lust med och varje år säljer de slut. När sedan jag själv ska på glöggmingel eller julavslutning och behöver en liten trevlig present så… ja just det. Då har jag inga kvar. I år gjorde jag massor och då menar jag verkligen massor. Jag räknade dem inte men jag tror det blev ungefär 30 stora och 50 mellanstora askar. Det var perfekt sysselsättning när jag var hemma med halsfluss, för sjuk för att orka jobba men för frisk för att bara ligga i soffan. Lagom små projekt för den som inte har så mycket ork.
De flesta packade jag som vanligt i cellofanpåse tillsammans med värmeljus men några slog jag in tillsammans med kronljus. Det blev också jättefint. 

Fler bilder kommer en annan dag. Nu är det läggdags

 

1 svar på ”massor

  1. Vilka fina! Jag gillar också tändstickspresenter, men jag är ruskigt dålig på att få till dem. Hoppas det blir några kvar till dina egna behov i år! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.