miniatyrhylla

Av stå stycken träaskar som det legat dekorationsmaterial i gjorde jag en liten miniatyrhylla eller tittskåp eller tavelcollage eller vad ska jag kalla det? Jag målade askarna vita, chalkade dem och monterade ihop dem i ena sidan så att man kan öppna och stänga. Sedan fyllde jag varje litet fack med fina saker. Bilder på barnen till exempel. Utsidan dekorerade jag också, även om den egentligen aldrig kommer att synas.

Jag är oerhört nöjd med resultatet och den var SÅ kul att göra. Jag skulle vilja göra fler att ge bort som presenter, med vissa rutor tomma för egna fotografier, det är nästan så att jag vill köpa fler påsktuppar (eller vad det var) bara för att få fler träaskar.

Nu inser jag att jag glömde fota utsidan, jag får se till att göra det nästa gång jag har kameran framme…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.