jul

…och så kom december som en överraskning!
David och jag brukar alltid vara ute i god tid när det gäller julen, både i planering och genomförande. I år blev det inte så, det vi missade i november när vi var sjuka i två veckor lyckades vi inte ta ikapp och den senaste veckan har varit stressig med sena kvällar och långa att-göra-listor. Vi har fått stryka några saker vi hade velat göra, och ta en del genvägar, men nu är vi klara och redo för julhelgen!
Idag har vi bara tre punkter på listan: besöka vänner som är i Sverige över julen, få kärt besök, samt griljera julskinkan.
Vilken härlig dag!

GOD JUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.