kärlek

Vet ni vad det här är?

20121224-171027.jpg
Det är inte bara en legofigur utan även kärlek och omtanke.
I november fick Isak en ”hemlig påse” med en legofigur och på samlarkartan fanns denna söta tomte med.
-En sån skulle jag vilja ha till min stad som jag samlar till! Sa jag och tänkte inte mer på det.
I torsdags hade Isak julklappsbyte i skolan. I paketet fick han en blinkande penna som han bytte till en kortlek vilken han sedan bytte till denna legotomte. -För att slå in i ett paket och ge till mig!!!
Jag blev alldeles tårögd. Det är en av de finaste presenter jag någonsin fått.

2 svar på ”kärlek

  1. Jag älskar att ha barn som är så stora att de medvetet gör saker för att göra sina föräldrar lyckliga. Gosiga kramar i all ära, men visst är det speciellt att känna sig utvald och viktigast i världen? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.