hoppsan

Och så passerade även påsken.

De senaste veckorna (månaderna?) har kantats av sjukdom och inställda roligheter. Påskmiddagar, bowling och annat skoj som planerats har vi fått stryka en efter en. En lightrenovering har lagts på is. Helgens aktiviteter är hotade… Nu är jag VERKLIGEN trött på denna vinter och alla sjukdomar! Jag vill ha vår med ljus och värme så att bacillerna flyger iväg.

1 svar på ”hoppsan

  1. Min syster har något yngre barn än du, men hon säger detsamma. Vintern har bara varit en lång och utdragen sjukdomsperiod och nu behövs soooool! Måtte ni snart känna er starka och friska igen. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.