ögonkirurgi 2

Även Vovven har nu genomgått den efterlängtade ögontransplantationen. Vovven med ägare vägrade följa med hem från förskolan i torsdags, vårdkön förkortades drastiskt då operation utlovades redan samma eftermiddag och båda två följde glatt med. Operationen utfördes sedan vid köksbordet, mitt bland mellistallrikarna till allas belåtenhet.
Vovvens operation var inte lika omfattande som Nallens; vi behövde inte flytta granulatpåsar eller fluffa upp ludd utan det var fokus på ögonen. Vovven med ägare är mycket nöjda med operationen, Ägarens kommentar ”Vovven FÅTT ögon” uttrycker vad hon ansåg om den broderade uppsättningen. Kirurgen är dock något missnöjd med ögonplaceringen.
Nedan följer fotografier från ingreppet, vi varnar för en otäck bild från opereationen!

img_2238
Vovven precis före operationen; de blundande ögonen är knappt synbara.

img_2239
Vovven under ingreppet. Fluff avlägsnas före transplantationen.

img_19673
Två lyckliga, nyopererade favoriter. De SER och ser bra UT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.