sökes

Jag har lånat en bra bok om dockkläder av Lena *tack vännen!* men nu efterlyser jag mönster på overall (att ha som ute-overall, inte lekdräkt)med knäppning fram och babytrosa/underbyxa. (fanns inte i boken) Det kan vara dockkläder eller babykläder, att ändra storlek är inga problem, det är bra mycket enklare än att försöka rita av befintliga plagg! Har du ett mönster du vill dela med dig av så hör av dig!

För övrigt sydde vi en skötdyna (med vadderade kanter) idag. Av överblivet tyg från min brudklänning!!! *hahaha*

img_2321

1 svar på ”sökes

  1. Vilken bra ide med skøtdynan! Borde ha en lagomstor tygbit här hemma faktiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.