tid för varandra

Datorfri lördag för både barn och vuxna, ett förslag som överraskande nog möttes av gillande från barnens sida. Mer tid för varandra och för lek. En helg av den sort vi behövde. IKEA-tur inklusive ”resturang”-besök, lördagsgodis, legobygge, kojor och pulkaåkning. Inget starwars-spelande, inget bloggsurfande, inget snabbkollande av mailen. Jätteskönt!

Idag har jag varit på kurs. Åh, vad roligt det var!
Superduktiga Anna-Maria höll färgläggningskurs på Stellas och vi fick testa distresser, akvarellpennor och promarkers. Distresser har jag varit lite rädd för men de var enklare att använda än jag trodde. Färgerna blir fina och skuggorna var ganska lätta att få till. Akvarellpennorna var smidigare att använda än de färgkakor jag brukar måla med och med specialpenseln blev resultatet jättebra! Promarkerpennorna däremot blev jag aldrig riktigt kompis med. Visst flöt färgerna ihop fint, men de blödde också i varandra och såg kladdiga ut. Det var svårt att få till skuggor också… -Men jättekul att få testa!
Med mig från kursen fick jag förutom sex färglagda motiv, inpiration och nyvunnen kunskap även beslutsångest och köplust. Akvarellpennor eller distresser, det är frågan…

1 svar på ”tid för varandra

  1. Vad roligt att du blev inspirerad!
    Hoppas du kommer fram till vilken typ av material du ska investera i. Jag tyckte du behärskade dom alla!

    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.