distresser

En liten älva från förra helgens härliga kurs. Hon är färglagd med distresser och vingarna glittrar av stickles; waterfall. När jag fotade och redigerade bilden försvann dock skuggor och färgskiftningar så hon ser plattare ut än i verkligheten.

Kortet är gjort med materialet från kursen. Det är så underbart att få använda material som någon annan valt ut. Jag hade verkligen inte valt dessa papper att kombinera men när man ser det färdiga resultatet passar de jättebra ihop! Det är min stora brist som scrappare, att våga kombinera färger och mönster lite mera fritt. Jag använder oftast färdigmatchade serier, för att få EXAKT rätt färg och struktur. Dötrist.

Distresser eller akvarellpennor då? Ja, jag vet faktiskt inte. Mina gamla akvarellkakor behöver bytas ut, det är en skolsats med klara grundfärger, vilket innebär en förskräcklig massa blandande. Dessutom blir inte alltid resultatet som jag tänkt mig. Jag vill ha fler färger/dovare färger för att förenkla. Akvarellpennorna var jättelätta att arbeta med, och färgen var lätt att styra. Men samtidigt älskar jag distressrefillernas dova färgskala… Jag gillade båda, men måste välja! *suck* …skulle behöva testa mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.