julkort

Som jag skrivit förut så ägnades jullovet och halva januari åt julkortstillverkning. Kravlöst skapande med sanslöst god framförhållning. De flesta (tyvärr också de bästa) är redan prydligt förpackade i cellofanpåsar eftersom jag förmodade att intresset för dem skulle vara tämligen svalt (vem mer skapar julkort i januari?) men nu beslöt jag mig för att visa några i allafall.

Jag har arbetat efter principen ”använd slut på gamla rester” och fått rensat en hel del. Väldigt tillfredsställande.

Det mönstrade papper är ett gammalt embossat elsie-papper där jag slipat fram den vita kärnan. Spetsen är handknypplad och blev över när jag sydde en duk i sann ”använd det du har-anda”, organzabandet är från 2004. 🙂

Renpappret hör till de första scrappapper jag köpte (år 2000?) jag tyckte så mycket om det att jag köpte flera stycken. NU har jag använt upp dem! Papperssnöre från IKEA 2007.

Kottepappret är från 2003 *roll* och även det är numera SLUT! 🙂 Röda blingstenar från 2006.

Hur jag kan minnas årtalen på sakerna? När jag började scrappa var butikerna lätträknade och köptillfällena få. Det var helt enkelt en unik händelse värd att bevaras i minnet! Jag minns att jag köpte kottepappret på vår västkustsemester 2003 (en omväg på 10 mil är väl inget?) och organzabandet till en swap jag var med i när Isak var nyfödd. Sån är jag, jag minns alla möjliga konstiga saker men har ingen aning om bilarnas registreringsnummer eller vilket försäkringsbolag vi använder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.